Vervanging signaalmast bij Rabobank

2021-02-04

Mainstreets vervangt signaalmast bij hoofdkantoor Rabobank.

Het hoofdkantoor van de Rabobank, ook het Rabobank Bestuurscentrum genoemd, is een zeer bekend gebouw in Utrecht. Voor dit iconische pand stond een parkeerinformatiebord dat vervangen moest worden. Laat dat nou net een mooie klus zijn voor Mainstreets! De hoofdaannemer van dit project, NSecure, schakelde ons hiervoor in. Inmiddels is het project naar volle tevredenheid afgerond.

Er komt aardig wat kijken bij zo’n opdracht, zoals het engineeren van de complete mast van betonpoer tot informatiebord, het produceren van alle delen en het vakkundig weghalen van de oude mast en plaatsen van de nieuwe. Ook de elektronica in de nieuwe mast moet natuurlijk tiptop geregeld zijn. Dat laatste is op professionele wijze verzorgd door Text-Lite.

Nadat het ontwerp was goedgekeurd en alle voorbereidingen waren getroffen, waaronder het verkrijgen van de noodzakelijke vergunningen, heeft Mainstreets in het weekend van 30 en 31 januari met hulp van de graafwerkzaamheden van Jurriëns B.V. de oude mast vervangen door de nieuwe. Deze nieuwe signaalmast staat nu te pronken voor het hoofdkantoor.

Mainstreets wil graag alle betrokken partijen bedanken voor de goede samenwerking!